14. 5. 2010

2009 Dan Monika opuka

Pomáhal jsem při rekonstrukci opukové chalupy mého známého, u kterého se dá mimochodem v Praze 7 výborně najíst (www.avion58.cz) Šlo o jakýsi náhled, jak tam vleze interier, jinak si to řeší sám a myslim si, že výsledek bude tisíckrát lepší, když si to postupně dá do kupy, než kdyby se držel striktně jakýhokoliv návrhu, protože to bude žít svým vlastním životem. Tohle je ale jakýsi výchozí nástřel, podle kterýho se dispozičně ubítral. Těším se, co z toho vyvede, bude to vypadat určitě skvěle, protože má cit a srdce.

 

4 komentáře:

  1. hm, původní prvky, ty já můžu

    a díky za tip na restauraci, to je "u nás":) a já o tom ani nevím, pokusím se vyzkoušet...akorát ta otvíračka, bych preferovala dinner před lunchem :))

    OdpovědětVymazat
  2. Je to vedle armády spasy, není to vidět z ulice, ale je to tam dobrý. Tam sídlíme i my. Oblast :-) Prosím, jak se dá blog dostat na facebook?

    OdpovědětVymazat
  3. nejdřív založit stránku (neplést s vlastním profilem:)) tady je návod http://www.facebook.com/advertising/?pages
    a vlastní blog na stránky je možné dostat různými způsoby - já použila aplikaci NetwokedBlogs - na stránce je vlevo odkaz upravit stránku, pak úplně dole Více aplikací, vyhledat třeba aplikaci NetworkedBlogs (podobných je tam ale mnohem víc) - je to externí aplikace, takže musí proběhnout registrace blogu, myslím, že i nějaké ověření vlastnictví blogu, vše je krok po kroku popsané, no a pak se začnou na stránce blogu automaticky načítat publikované příspěvky

    nebo nainstalovat RSS čtečku

    nebo vkládat jednotlivé příspěvky ručně přes odkaz

    OdpovědětVymazat
  4. děkuju, zkusim se tim proklikat :-)

    OdpovědětVymazat